Go Back
Pasta i flødesauce
Udskriv

Pasta i flødesauce med peberfrugt og persille

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • olie til stegning
  • 4 fed hvidløg
  • 4 stk. løg
  • 2 stk. porre
  • 200 g cherrytomater
  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 2 spsk. mørk balsamico
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille
  • 2 stk. laurbærblade
  • 2 spsk. tomatpure
  • 1 lille håndfuld frisk rosmarin
  • 6 dl vand
  • 1,5 dl piskefløde
  • salt og peber
  • 50 g parmesanost
  • 250 g frisk pasta
  • evt. lidt brød til

Sådan gør du

  • Start med at hakke hvidløg og løg helt fint. Kom olie på en pande og steg det deri. Det må ikke blive brunt.
  • Skær porre i tynde skiver. Skær cherrytomaterne i halve eller i kvarte og skær peberfrugterne i tern. Tilsæt det hele til panden.
  • Tilsæt nu balsamico, hakket persille, laurbærblade, tomature og finthakket rosmarin.
  • Tilsæt fløde og lad det simre, til fløden er kogt ind og grøntsagerne er møre. Tilsæt salt og peber og fintrevet parmesanost.
  • Kog pasta efter anvisning på pakken. Vend pastaen rundt i saucen og server med det samme. Velbekomme.