Go Back
Rødbedesalat med feta
Udskriv

Rødbedesalat

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 400 g skrællede rødbeder

Dressing

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille tsk. sennep
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. æblecidereddike eller balsamico
  • 1 tsk. soyasauce
  • peber

Topping

  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld salatost / fetaost
  • 1 håndfuld mandler

Sådan gør du

  • Start med at skrælle rødbederne. Skær dem i tern af cirka 1x2 cm størrelse. Kom dem i et ildfast fad.
  • Rør dressingen sammen og fordel den over rødbederne. Sæt fadet i ovnen ved 200grader varmluft i 30 minutter - til de er møre, men stadig har bid.
  • Når rødbederne er kølet af, kommes de i en skål/tallerken.
  • Top salaten med hakket bredbladet persille, hakkede mandler og salatost. Velbekomme.