Start med at lave bunden. Tænd ovnen på 200 grader (ikke varmluft).
Kom havregryn i en minihakker eller blender og blend, til det har fået en fin ensartet konsistens.
Tilsæt nu mandler, kokosolie, dadler (uden sten!), mandelmælk og ét drys salt.
Blend det hele godt sammen.
Smør en springform (eller beklæd den med bagepapir).
Kom dejen i og bages på en bageplade midt i ovnen.
De bages i ca. 15-25 minutter, alt efter ovn. Hold øje - bunden skal være lidt fast og gylden, men ikke hård.
Lad bunden køle af.
Imens smeltes chokolade over vandbad. Alternativt kan du ligge det mørke chokolade på den varme bund, så det smeltes. Ellers kommes det smeltede chokolade over bunden. Sæt bunden på køl, til chokoladen er stivnet.
Pisk fløde til flødeskum. Vask jordbær og skær dem i halve.
Kom fløde på de kolde bunde og top med jordbær.
Velbekomme!