Go Back
Udskriv

GRØNKÅLSSALAT MED TAHINDRESSING

Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 4 store stængler grønkål
  • 1/2 rødløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk soyasauce
  • tahindressing:
  • 2 spsk tahin jeg bruger en lys variant
  • 4 spsk vand
  • 1 fed hvidløg
  • saft af 1 citron
  • salt
  • 1/2 granatæble
  • lidt feta

Sådan gør du

  • Vask grønkål og skær det fint.
  • Hak rødløg fint og bland det i en skål med grønkål. Tilsæt finthakket bredbladet persille.
  • Kom olie på en pande. Hæld vandet fra kikærter og kom dem på panden.
  • Lad det stege et minuts tid og kom derefter soyasauce på. Lad det stege lidt, så soya steges ind i kikærterne.
  • Lad kikærterne køle af og imens laves dressingen.
  • Alle ingredienserne til dressingen blandes i en skål. Smages til med salt.
  • Kom dressingen i skålen med salat og rør det godt rundt.
  • Anret salaten på tallerkener og tilsæt kikærter, granatæblekerner og feta.