Go Back
Grønkålspandekager
Udskriv

Grønkålspandekager

Madpandekager med grønkål.
Ret Aftensmad, Tilbehør
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3-4 stængler frisk grønkål, blade
  • 3 stk. æg
  • 1 dl groft mel (fx fuldkornshvedemel)
  • 1 dl hvedemel
  • 2 spsk. olivenolie
  • lidt salt
  • 3 dl vand eller mælk
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Skyl grønkål grundigt. Træk bladene af stænglerne.
  • Kom grønkål, æg, mel, olie, vand og salt i en blender eller foodprocessor. Farven bliver mere ensartet, hvis der bruges en kraftig blender. Dejen skal have konsistens som pandekager. Hvis den er for tyk, tilsættes der mere vand.
  • Steges på en pande i olie.
  • Spises helst varme med fyld i.
  • Velbekomme.