Go Back
Udskriv

Hummus med dild og feta

Ret Dip og dressinger
Køkken Mellemøstlig
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 portioner
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 200 g kogte kikærter (jeg brugte fra dåse)
  • 1 spsk. tahin gerne en lys variant
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 100 g fetaost / salatost (gerne den fra Puck)
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 30 g ristede pinjekerner - halvdelen blendes med, resten bruges som pynt
  • lidt peber

Sådan gør du

  • Skyl kikærterne grundigt. Kom dem i en foodprocessor.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og blend det godt.
  • Smag til med citronsaft.
  • Velbekomme.