Go Back
Udskriv

Blomkålssalat med edamamebønner og dild-dressing

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

Salaten

  • ½ stk. blomkål
  • 2 dl frosne edamebønner
  • 8 stk. små tomater
  • 2 håndfulde feldsalat eller spinat
  • olie til stegning af bønner

Dressing

  • 1 dl cremefraise
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk dild
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Kom edamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå i 2 minutter.
  • Hæld vandet fra.
  • Kom lidt olie på panden. Steg edamebønnerne til de er gyldne. Drys med salt.
  • Hak dild og hvidløg fint. Kom det i cremefraise og smag til med salt og peber.
  • Til sidst skal salaten laves. Skær blomkål og tomaterne i små stykker. Skyl salaten.
  • Salat, dressing og bønnerne blandes godt sammen.
  • Server med brød eller avocado. Velbekomme!