Go Back
Udskriv

Ristede græskarkerner - ovnristede

Ret Snack
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • Græskarkerner fra 1 hokkaidogræskar
  • 1-2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 tsk. soya
  • andre krydderier - fx spidskommen paprika og chili

Sådan gør du

  • Min kammerat viste mig en smart metode, til at få kernerne helt rene. De skal koges i en gryde med vand. Lad dem koge nogle minutter. Bagefter er det orange snask nemt at fjerne.
  • Kom græskarkernerne i en skål. Kom olie, soya og krydderier ved. Rør rundt.
  • Fordel kernerne på en bageplade.
  • Bages ved 200 grader varmluft til de er gyldne og sprøde. Det er vigtigt at give dem til de er sprøde, ellers vil de være seje. Hold øje med dem, de må ikke brænde på. Ellers så skru lidt ned for ovnen.
  • Lad dem køle af os spis dem som snack eller som topping.