Go Back
Udskriv

Raw cashew cheesecake (springform på 16cm)

Ret Dessert, Kage
Antal 1 kage
Forfatter Stinna

Ingredienser

Bunden

  • 1 dl mandler
  • 1 dl dadler uden sten
  • 1 tsk kokosolie
  • 1/2 dl kokosmel

Cheesy cashew creme:

  • 5 dl cashewnøder - udblødt i et par timer gerne natten over.
  • 1/2 dl vand
  • saften af 1/2 citron
  • 1/2 dl honning brug agavesirup for 100% vegansk
  • 1 dl kokosolie
  • 2 tsk kakaosmør. Hvis du ikke har kakaosmør så prøv med ekstra kokosolie.
  • 1 tsk vaniljepulver
  • en lille smule salt

Hindbær-topping

  • 2 tsk loppefrøskaller
  • 3 spsk honning
  • 3 dl frosne hindbær

Sådan gør du

bunden

  • Hak mandlerne groft.
  • Blend herefter dadlerne med kokosolien.
  • Rør dadelmasse, mandler og kokosmel sammen til en dej. Kom dejen i en springform (evt. beklædt med bagepapir).
  • Sæt springformen på køl, mens resten laves.

Cheesy cashew creme:

  • Blend cashewnødder med vand.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser.
  • Blend til massen er næsten helt ensartet, den skal ikke være for grynet.
  • Hæld cremen over nøddebunden og stil på frys.

hindbær-topping

  • Når hindbærrene er optøede, så blendes de med de andre ingredienser.
  • Hæld det over kagen (når den er stivnet).
  • Når kagen er helt stivnet og toppingen er kommet på, så fjernes siderne af springformen. Sæt kagen i køleskabet til den er tøet op.
  • Velbekomme!