Go Back
kikærtegryde
Udskriv

Kikærtegryde med kokosmælk, kartofler og røde linser

Ingredienser

  • Olivenolie til stegning
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 lille rød chili
  • 2 tsk spidskommen
  • ½ tsk paprika
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk. koriander
  • 1/2 tsk. kardemomme
  • 1 bagekartoffel eller 2-3 kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ squash
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 100 g røde linser
  • salt
  • 1 spsk citronsaft
  • Brune ris

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisning på posen.
  • Kom olie på panden.
  • Svits karry, spidskommen, finthakket chili og løg et par minutter.
  • Imens skrælles bagekartoflen. Skær den i små tern.
  • Skær squash og peberfrugt i små tern.
  • Kom hakkede tomater, kikærter, resten af krydderierne og grøntsager på panden. Lad det stege et par minutter.
  • Kom kokosmælk og linser i retten og lad det simre.
  • Lad retten simre, til linserne er kogt møre.
  • Smag til med citronsaft og salt.
  • Serveres med brune ris.