Udskriv
Salat med jordbær, spinat og feta
Skøn sommersalat med jordbær, spinat, pinjekerner og fetaost. Opskriften rækker som tilbehør til 4 personer.
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna
- 2 håndfulde frisk spinat (eller anden type salat)
- 1 stk. forårsløg
- 1/2 stk. agurk
- 200 g edamamebønner fra frost uden bælg
- 1 bakke jordbær
Dressing
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- groft salt
Topping
- 1 håndfuld fetaost eller salatost
- 1 håndfuld ristede pinjekerner
Start med at skylle spinat grundigt. Lad det dryppe af. Kom spinat i en salatskål.
Skær forårsløg i tynde skiver. Skær agurk i tern. Tilsæt til skålen.
Hæld edamamebønner i en lille skål. Tilsæt kogende vand og lad det stå i 2 minutter. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Tilsæt til salatskålen.
Skær jordbær i skiver og tilsæt til salaten.