Go Back
+ servings
Udskriv

Ærtedeller

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 dl frosne ærter
  • 4 spsk majsmel
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 dl ukogte røde linser
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk spidskommen
  • salt og peber
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kog linserne som anvist på pakken.
  • Hak løget fint.
  • Hæld ærterne op i en skål og hæld kogende vand over.
  • Blend ærterne i en minihakker - jeg tog lidt ærter fra, så der kom lidt hele ærter i 'farsen'.
  • Rør alle ingredienserne sammen.
  • Steg på en slip-let pande ved middel varme. Vend når de er gyldne.
  • Jeg spiste mine i en sandwich af risrugbrød, pesto, creme fraise og ruccula. Velbekomme!