Go Back
Udskriv

Vegetarisk wok med kokosmælk

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 2 stk. forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 x 1 cm frisk ingefær
  • 1 stk. lille broccoli
  • 4 stk. gulerødder
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1/2 stk. spidskål
  • 1 lille pose sukkerærter
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk (400ml)
  • 1 spsk. soyasauce
  • salt
  • 1 spsk. limesaft
  • 200 g edamamebønner (frosne uden bælg)

Topping

  • saltede cashewnødder
  • friske koriander

Servering

  • ris

Sådan gør du

  • Start med at vaske alle grøntsager og kom dem i en skål. Vask forårsløg og skær dem i mindre stykker. Hak hvidløg fint. Riv ingefær på et rivejern.
  • Skær broccoli i mindre stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Skær peberfrugten i strimler. Halvver sukkerærterne på langs. Snit spidskål i små strimler.
  • Kom olie i en wokpande. Steg først løg, ingefær, hvidløg og karrypasta - til løg er klare. Tag dem af panden og over i en skål.
  • Kom nu alle grøntsagerne i wokken. Steg dem et par minutter.
  • Tilsæt løgblandingen igen. Tilsæt nu kokosmælk, soyasauce og edamamebønner. Lad det koge, til grøntsagerne er møre - men stadig har bid.
  • Smag retten til med limesaft og salt. Serveres med ris til og toppes med cashewnødder og friske koriander.
  • Velbekomme.