Go Back
Udskriv

Gulerodssalat med tahindressing og syltede rødløg

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 500 g gulerødder

Tahin-dressing

  • 1 spsk. tahin (gerne en lys variant)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/4 tsk. spidskommen
  • 1 drys kanel
  • salt og peber
  • 1 spsk. koldt vand

Topping

  • syltede rødløg
  • salatost / fetaost
  • hakkede valnødder
  • 1/2 stk. granatæble

Sådan gør du

  • Start med at skrælle gulerødderne og skær dem i tynde skiver (som på billedet).
  • Rør dressingen sammen i en skål - smag til med salt og citron.
  • Fordel dressingen over gulerødderne og vend det godt sammen.
  • Top salaten med syltede rødløg, salatost, granatæblekerner og hakkede valnødder.