Go Back
+ servings
Majspandekager
Udskriv

Majspandekager

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g majsmel (gerne fuldkorn)
  • 100 g hvedemel
  • 5 dl mælk
  • 3 stk. æg
  • 1 spsk. olie
  • 1/2-1 tsk. salt

Sådan gør du

  • Bland majsmel, hvedemel, æg, olie, salt og mælk sammen. Pisk det godt, så der ikke er klumper i.
  • Steges på en pande med olie ved middel-høj varme. Velbekomme.

Noter

Da der er forskel på hvor meget væske majsmel suger, kan det være at der skal tilsættes mere væske. Dejen skal have konsistens som en almindelig pandekagedej. Jeg steger dem ved middelhøj varme (så de får godt med varme). Vendes hurtigt. På denne måde knækker de ikke.