Go Back
Vegetariske madpandekager med bønnefyld
Udskriv

Vegetariske madpandekager med bønnefyld

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna

Ingredienser

pandekager: madpandekager

  • olie til stegning
  • 2 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. dåse kidneybønner
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • lidt rød chili
  • salt
  • 1/2 tsk. sukker eller honning
  • 1 tsk. æblecidereddike eller en anden slags eddike

Sådan gør du

  • Hak rødløg og hvidløg.
  • Steg løg, hvidløg, paprika, spidskomen og chili på en pande i lidt olie.
  • Tilsæt dåsen med hakkede tomater og kidneybønner (skyl dem inden brug).
  • Skær peberfrugt i tern og tilsæt til gryden.
  • Tilsæt sukker og æblecidereddike.
  • Lad det stege koge i cirka 20 minutter, til en del af væsken er kogt væk. Smag til med salt.
  • Kommes i fuldkornspandekager og toppes med avocado.

Noter

Du kan også sagtens tilsætte flere grøntsager - fx frisk spinat eller friske tomater.
Bønnefyldet kan sagtens laves en dag i forvejen og blot varmes til aftensmad.