Go Back
Udskriv

Chokoladeovertrukne romkugler

Sundere romkugler med chokoladeovertræk.
Ret Dessert
Køkken Sundere søde sager
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 15 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

romkugle-masse:

  • 100 g mandler
  • 10 dadler dem fra papæske (uden sten)
  • 50 g kokosmel
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 3-4 tsk. romessens eller ægte rom
  • ét drys salt
  • 1 spsk. kokosolie

pynt:

  • 90 g mørk chokolade
  • frysetørrede jordbær

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til romkuglemassen i en minihakker og blend det godt sammen. Alternativt kan mandlerne males til mel i en blender og dadlerne kan moses med en gaffel.
  • Massen stilles på køl i minimum 30 minutter.
  • Tril kuglerne og placer dem på en tallerken beklædt med bagepapir.
  • Smelt chokolade over vandbad.
  • Tril kuglerne i chokoladen.
  • Drys evt. med frysetørrede jordbær. Opbevares på køl.
  • Velbekomme!