Go Back
Udskriv

Rødbedepandekager - søde pandekager med rødbede

Ret Bagværk, Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 12 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 200 g rødbede
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 3 stk. æg
  • 1 spsk. honning / agavesirup
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/2 dl mælk fx mandelmælk
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Skræl rødbede og skær dem i små tern.
  • Kog dem i en gryde til de er møre og lad dem herefter køle lidt af.
  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend, til dejen har en ensartet tyk konsistens.
  • Pandekagerne steges på en pande til de er gyldne på begge sider.
  • Serveres med sirup og friske hindbær.