Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Kom mørk chokolade og kokosolie i en skål over vandbad og lad det smelte sammen.
I en minihakker eller blender males mandler til mandelmel, gerne så fint som muligt. Kom det i en skål.
Tilsæt æg og kokossukker.
Mos dadlerne med en gaffel og tilsæt i skålen.
Tilsæt salt, kaffe, kakao og den smeltede chokoladeblanding.
Bland det hele godt rundt. Smag på dejen om den mangler salt eller sødt.
Tilsæt appelsinsaft og rør rundt.
Beklæd en 15 x 20 cm form med bagepapir.
Kom dejen deri og glat overfladen med en kniv.
Bages i ca. 20-30 minutter – den skal være gylden – prik evt. i den med en gaffel.
Når kagen er færdig, skal den køle af ( et tip er at komme den i fryseren i 10 minutter).
Imens laves chokolade ganachen over vandbad. Rør den smeltede chokolade godt sammen med fløden, til det har fået en cremet konsistens. Tilsæt fintrevet appelsinskal. Smag til om der skal mere appelsinskal i.
Smøres ovenpå den kolde kage.
Velbekomme!