Go Back
Udskriv

Små morgenmadsmuffins med bær

Ret Bagværk, Morgenmad
Køkken Sundere søde sager, Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 9 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

muffins:

  • 20 g smør smeltet
  • 100 g havregryn
  • 2 spsk. sirup
  • 40 g rabarber / bær renset og skåret i mindre stykker
  • 3 stk. æg
  • 1 spsk. mel
  • 1 drys salt

toppes med:

  • friske bær
  • 2 dl græsk yoghurt
  • lidt vanilje
  • evt. sirup

Sådan gør du

  • Smelt smør i en gryde.
  • I en skål kommes det smeltede smør, havregryn, sirup, rabarber skåret i mindre stykker, æg, mel og salt.
  • Rør det hele godt rundt.
  • Kom dejen i muffinsforme (jeg brugte silikone forme).
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft og kom formen i ovnen. Bages til de er gyldne og føles faste - i min ovn tog det 25 minutter.
  • Imens laves den græske yoghurt. Bland græsk yoghurt sammen med vaniljepulver (og evt. en smule sirup). Rør det godt rundt. Når muffins er kolde, kommes den græske yoghurt ovenpå.
  • Velbekomme.