Go Back
+ servings
Udskriv

Hindbær-chia marmelade

Ret Morgenmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 1 pose frosne hindbær (250 g)
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. honning jeg kan godt lide det en smule surt, så tilsæt måske lidt mere
  • ½ tsk. vanillepulver
  • 2 spsk. chiafrø

Sådan gør du

  • Kog hindbær, vand, honning og vanille sammen.
  • Når halvdelen af væsken er væk, tages gryden af varmen.
  • Smag til, hvis du ønsker en sødere variant, så tilsæt nu lidt mere honning.
  • Lad det køle af.
  • Når det er kølet af, tilsættes de 2 spsk chiafrø og marmeladen røres godt rundt.
  • Kom på glas og sæt på køl. I køleskabet suger chiafrøene den overskydende væske.

Noter

Opbevares på køl. Smager skønt på kerneknækbrød.