Go Back
Udskriv

Syltede rødløg

Nemme syltede rødløg med lauerbærblade og sorte peberkorn.
Ret Tilbehør
Køkken Jul, Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 2 glas
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 3-4 stk. rødløg
  • 2,5 dl eddike (du kan både bruge en alm. eller en lys)
  • 1 dl sukker
  • 1/4 tsk. salt
  • 5-10 stk. peberkorn
  • 2 stk. laurbærblade

Sådan gør du

  • Start med at fjerne skrællen på rødløg og skær løget i skiver. Kom dem i glas.
  • I en gryde kommes eddike og sukker. Lad det koge op. Når sukkeret er opløst tilsættes salt, peberkorn og laurbærblade.
  • Hæld den varme lage over rødløgene og sæt låg på glassene. De er allerede klar til spisning efter et par timer.
  • Opbevar de to glas med syltede rødløg på køl.

Noter

De syltede rødløg opbevares i et glas med låg på køl. Så kan de fint holde sig.