Go Back
Græskarpandekager
Udskriv

Græskarpandekager

Søde pandekager med græskar. Du kan bruge både hokkaidogræskar eller butternutsquash.
Ret Bagværk, Morgenmad
Køkken Sundere søde sager
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 250 g græskar (hokkaidogræskar eller butternutsquash)
  • 2 stk. æg
  • 2 dl hvedemel
  • 1 spsk. honning (eller sirup)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1/4 tsk. kardemomme, stødt
  • 1 knivspids nelliker, stødt
  • 1 drys salt
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Start med at skrælle græskar, skær det i mindre stykker og kog det, til det er mørt (prik i det med en gaffel, som når du koger kartofler).
  • Køl græskar af.
  • Blend græskar og resten af ingredienserne sammen i en foodprocessor.
  • Steg pandekagerne i smør ved middelvarme, til de er gyldne.
  • Serveres med græsk yoghurt, honning og friske brombær. Velbekomme.