Udskriv
Græskarpandekager
Søde pandekager med græskar. Du kan bruge både hokkaidogræskar eller butternutsquash.
Ret Bagværk, Morgenmad
Køkken Sundere søde sager
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk
- 250 g græskar (hokkaidogræskar eller butternutsquash)
- 2 stk. æg
- 2 dl hvedemel
- 1 spsk. honning (eller sirup)
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 1/4 tsk. kardemomme, stødt
- 1 knivspids nelliker, stødt
- 1 drys salt
- smør til stegning
Start med at skrælle græskar, skær det i mindre stykker og kog det, til det er mørt (prik i det med en gaffel, som når du koger kartofler).
Køl græskar af.
Blend græskar og resten af ingredienserne sammen i en foodprocessor.
Steg pandekagerne i smør ved middelvarme, til de er gyldne.
Serveres med græsk yoghurt, honning og friske brombær. Velbekomme.