Udskriv
Edamame hummus
Skøn hummus lavet på edamamebønner. Lavet med frosne edamamebønner, tahin, spidskommen, olie, hvidløg og citronsaft.
Ret Dip og dressinger
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 portion
Forfatter Stinna
- 3 dl frosne edamame frosne uden bælg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. tahin (gerne en lys variant)
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 spsk. citronsaft
- 1 dl cremefraise (hvis du ikke spiser mælkeprodukter, så prøv med soya-yoghurt)
- ½-1 tsk. salt
Kom bønnerne i en skål. Hæld kogende vand over dem og lad dem stå i 2 minutter.
Hæld vandet fra.
Blend bønnerne med cremefraise, tahin, olivenolie, hvidløg, spidskommen, citronsaft, salt og cremefraise. Smag til med salt og citron.
Serveres som tilbehør til salat, ovenpå brød eller måske som dip til gulerødder.
Velbekomme.