Tænd oven på 200 grader varmluft.
Hvis du bruger tørrede svampe, så skal de lige ligges i blødt lidt, så kom dem i en skål og tilsæt lunt vand.
Start med at skære græskaret i halve og tag kernerne ud.
Kom det halve græskar på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag græskaret, til det er mørt. Det tager ca. 20 minutter.
Imens hakkes løg og hvidløg fint.
Kom olie i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. De skal ikke blive brune, men lidt gyldne.
Tilsæt nu perlespelt til gryden og lad det koge et minuts tid.
Tilsæt hvidvin og lad det koge ind.
Herefter tilsættes bouillon lidt ad gangen, til perlespelt næsten er færdigt.
Hvis du vil have stegte svampe på som topping, så steg et par svampe i olie og drys med salt og peber. Gem dem til speltottoen er færdig.
Udhul græskar, så det kun er kødet der bruges. Kom dette i gryden sammen med svampene.
Når græskar er kogt ud, tilsættes citronsaft, salt og peber.
Tag gryden af blusset og tilsæt parmesan. Rør godt rundt.
Toppes med frisk parmesan, eventuelt æble og persille.
Velbekomme!