Go Back
Udskriv

Små sundere bananbrød

Ret Bagværk
Køkken Sundere søde sager
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 14 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 4 stk. æg
  • 4 stk. modne bananer
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. kanel
  • 1 drys salt 1/4 tsk. salt ca.
  • 100 g havregryn
  • 50 g mandelmel jeg brugte noget der var lavet til mel, men du kan også blende mandler fint selv i en minihakker
  • 20 g smør smeltet

Topping:

  • Mørk chokolade
  • Pistacienødder

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
  • Mos bananerne med en gaffel og kom dem i en skål.
  • Smelt smørret i en gryde. Kom det i skålen.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele godt rundt. Hvis du ikke har mandelmel, så blend det selv i en minihakker eller lignende, så det bliver så fint som muligt.
  • Kom dejen i forme.
  • Bages i ovnen i ca. 25 minutter, alt efter størrelsen på bananbrød. Prik i dem med en gaffel, for at se om de er færdige. De skal være gyldne.
  • Lad dem herefter køle af og top dem med smeltet chokolade.
  • Velbekomme.