Go Back
Raita
Udskriv

Raita - indisk yoghurt-dip

Ret Tilbehør
Køkken Indisk
Forb. tid 10 minutter
Antal 1 skål
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2 dl græsk yoghurt, eller anden fed yoghurt
  • 2 stk. tomater
  • 1/2 stk. agurk
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld frisk mynte
  • 1 lille håndfuld friske koriander (kan undlades)
  • salt
  • saft af 1/2 citron

Sådan gør du

  • Start med at komme yoghurt i en skål.
  • Halvver agurken og fjern kernerne. Skær tomaterne over og fjern kernerne. Skær tomater og agurk i mindre tern og kom det i skålen.
  • Tilsæt finthakket mynte og koriander. Smag til med salt og citron.
  • Dippen kan med fordel laves noget tid i forvejen, så den kan trække smag.

Noter

Lav gerne dippen nogle timer i forvejen, så den kan nå at trække smag.