Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Vegetarisk gryderet med aubergine og linser
Ret
Aftensmad
Køkken
Vegetarisk
Keyword
Vegetarisk gryderet
Forb. tid
10
minutter
Tilb. tid
30
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
1
stk.
løg
2
fed
hvidløg
olie til stegning
1
spsk.
karry
1
spsk.
spidskommen, stødt
1
tsk.
koriander, stødt
2
dåser
hakkede tomater
1
stk.
aubergine
1
stk.
porre
2,5
dl
røde linser
5
dl
vand med grøntsagsbouillion
Servering
pasta eller ris
evt. lidt yoghurt/ creme fraiche eller soyayoghurt
Sådan gør du
Start med at skære løg i tern og presse hvidløget. Kom olie i en dyb pande eller en gryde. Lad løg og hvidløg stege lidt.
Tilsæt krydderierne og lad det stege lidt, cirka 30. sekunder mens du rører i det.
Tilsæt nu hakkede tomater, aubergine skåret i mindre stykker og fintsnittet porre.
Tilsæt røde linser og vand.
Lad retten koge, til linserne er møre. Smag til med salt.
Retten serveres med pasta eller med ris til. Velbekomme.
Noter
Retten kan sagtens laves dagen før den skal serveres.