Go Back
Udskriv

Glutenfrie pandekager

Skønne glutenfrie pandekager. Tynde pandekager som er perfekte med marmelade i.
Ret Bagværk, Dessert
Køkken Sundere søde sager
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 6 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 3 stk. æg
  • 2 dl mælk (jeg brugte en plantemælk, du kan også bruge almindelig mælk)
  • 1-1,5 dl glutenfri mel (jeg brugte en lys variant fra Urtekram
  • 1 drys kardemomme
  • 20 g smeltet smør
  • 1 drys salt
  • 1 spsk. rørsukker

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en skål. Pisk det godt sammen, til der ikke er flere klumper i. Hvis dejen er meget tynd, så lad den stå og trække lidt - eller tilsæt en smule mere mel.
  • Kom smør på en pande. Jeg brugte en slip-let pandekagepande.
  • Bag pandekagerne på begge sider ved middelvarme. De er færdige, når de er gyldne på begge sider.
  • Velbekomme.