Go Back
Udskriv

Nudler i grøn karry med edamamebønner

Ret Aftensmad
Køkken Asiatisk, Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2 pakker nudler
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stk. peberfrugter
  • 2-3 stk. gulerødder
  • 2 tsk. grøn karrypasta
  • 1/2-1 dåse kokosmælk
  • 2 dl frosne edamamenbønner, uden bælg
  • 1 stk. lime, saft heraf
  • 1 tsk. sirup
  • soyasauce og salt

Topping

  • friske koriander
  • kokos (let ristet på en tør pande)
  • saltede peanuts

Sådan gør du

  • Kog nudlerne i letsaltet vand.
  • Imens hakkes løg groft og hvidløg hakkes fint.
  • Tilsæt det til en pande med olie. Lad det stege lidt.
  • Skær peberfrugter i stænger og tilsæt dem panden. Vask gulerødder, skær dem i tynde skiver og tilsæt dem til panden.
  • Tilsæt grøn karrypasta, kokosmælk og edamamebønner.
  • Tilsæt limesaft, sirup, 1 tsk. soya og lidt salt.
  • Saucen smages til, så den er tilpas sød, sur og salt.
  • Når nudlerne er færdige tilsættes de til retten. Lad det lige simre lidt, så noget af saucen sætter sig på nudlerne.
  • Retten serveres med friske koriander, kokos og saltede peanuts. Velbekomme.