Sommersalat med bulgur, edamamebønner, granatæble og feta
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 10 minutterminutter
Antal 2personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
Salat
2dlbulgur, ikke kogt
4dlvand til kogning
1stk.rødløg
1dlgranatæblekerner / 1 granatæble
200gedamamebønner (frosne uden bælg)
bredbladet persille
feta / salatost
1stk.avocado
Dressing
2spsk.olivenolie
1spsk.citronsaft
1tsk.sirup
salt og peber
Sådan gør du
Kog bulgur i letsaltet vand.
Snit rødløg fint og kom det i en skål.
Tilsæt granatæblekerner, edamamebønner og grofthakket bredbladet persille.
Dressingen røres sammen i en lille skål.Når bulgur er kogt, overhældes det med koldt vand. Hæld vandet fra. Tilsæt det kolde bulgur til skålen, tilsæt dressing og rør det rundt.