Go Back
Udskriv

Rösti med gulerødder og kartofler

Ret Aftensmad, Tilbehør
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 20 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 400 g gulerødder
  • 200 g kartofler
  • 4 stk. æg
  • 1 stk. stort løg
  • salt (gulerødder er ret søde, så der skal mere salt i, end normalt kun med kartofler)
  • peber
  • 4 spsk. hvedemel
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Riv gulerødder og kartofler groft. Kom det i en skål.
  • Tryk evt. noget af væsken ud, ved at kramme grøntsagerne imellem hænderne. Dette er ikke nødvendigt, men gør at de færdige rösti ikke bliver for bløde.
  • Tilsæt æg, finthakket løg, salt, peber og hvedemel.
  • Rør det hele rundt.
  • Kom olie på en pande og placer 'klatter' af dejen derpå. Smør dejen lidt ud - de skal ikke være for høje, for så bliver de for bløde indeni.
  • De steges på begge sider til de er gyldne. Velbekomme!