Go Back
Udskriv

Efterårssalat med gulerødder, ristede kikærter, persille og feta

Antal 2 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

Salat

  • 4 stk. gulerødder
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 spsk. æblecidereddike
  • salt

Ristede kikærter

  • 1 spsk. olie
  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. salt (eller mindre, prøv dig frem)
  • 1 tsk. soyasauce
  • 1 tsk. spidskommen, stødt
  • 1 tsk. honning

Topping

  • fetaost / salatost

Sådan gør du

  • Vask gulerødder og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en skål.
  • Skær rødløg i tynde skiver og hak persillen. Tilsæt det til skålen.
  • Hæld olie og æblecidereddike over og rør rundt.På en varm pande kommes olie på.
  • Skyl kikærterne grundigt og kom dem på panden.
  • Tilsæt kanel, salt (kom kun lidt på, soyasauce og feta salter også), soyasauce, spidskommen og honning.
  • Rist kikærterne til de får lidt farve. Sluk for panden og lad kikærterne køle lidt af, de må gerne være lune.
  • Bland kikærterne sammen med salaten og rør det sammen.
  • Top salaten med fetaost. Velbekomme.