Kom cashewnødder i en skål. Overhæld dem med kogende vand. Lad dem gerne stå i et par timer - men ellers er det ok, at de bare står i 10 minutter. Den længere tid gør blot saucen mere cremet.
Når cashewnødderne har været i blød i det varme vand i minimum 10 minutter, hældes vandet fra. Kom cashewnødder, 2 dl vand, citronsaft og salt i en blender. Blend det hele godt sammen, til massen er ensartet. Det bliver ret tyndt.
Svampesauce
Hak løg groft. Riv hvidløg. Kom begge dele på en varm pande med olie.
Skær champignion i tynde skiver og tilsæt til panden.
Tilsæt soyasauce, paprika og peber. Lad det stege, til svampene har fået farve.
Hæld cashewnødde-fløden over i panden og rør det godt rundt.
Kog pasta som anvist på pakken.
Når pasta er færdigkogt, hældes det over i panden. Hvis saucen er for tyk, tilsættes en smule af pastavandet.
Smag til med salt.
Velbekomme.
Noter
Det anbefales at lade cashewnødderne stå i blød i længere tid.