Go Back
Udskriv

Banangranola - granola sødet med banan

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2 stk. bananer, omkring 250g
  • 2 spsk. agavesirup
  • 1 spsk. kokosolie
  • 5 dl grovvalsede havregryn
  • 4 dl kerner (solsikkekerner, græskarkerner, sesam)
  • 1 dl nødder (hakkede mandler, hasselnødder)
  • 1/3 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 drys salt
  • (evt. 50g mørk chokolade)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Mos bananer sammen med agavesirup og kokosolie. Gør det i en minihakker eller med et piskeris.
  • Kom de moste bananer i en skål og tilsæt resten af ingredienserne (pånær chokolade).
  • Bland det hele godt rundt.
  • Kom granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bages i ovnen til det er gyldent. Rør gerne et par gange undervejs. Jeg har med vilje ikke skrevet hvor længe, da det virkelig varierer fra ovn til ovn.
  • Hvis du vil have chokolade i, så vent med at tilsætte til det til granolaen er helt kølet af.