Go Back
Udskriv

Tabouleh

Lækker salat med couscous og bredbladet persille
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 1,5 dl couscous
  • 4 stk. store tomater
  • 200 g agurk (en lille)
  • 1/2 bundt bredbladet persille
  • 1 stk. rødløg

Dressing

  • saft af 1 stor citron
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Start med at koge couscous i letsaltet vand (følg anvisningen på pakken).
  • Imens skæres tomater og agurk i mindre stykker/tern. Kom det i en skål.
  • Hak rødløg og persille - det skal ikke hakkes alt for fint. Tilsæt det til skålen.
  • Dressingen laves ved at blande citronsaft og salt i en skål.Når couscous er færdigt, skylles det med koldt vand til det er helt koldt. Sørg for at der ikke er vand ved.
  • Hæld couscous i salatskålen og hæld dressingen over. Bland det hele rundt.
  • Smag til med citron og salt. Velbekomme.