Go Back
Udskriv

Persisk dip med yoghurt og spinat

Ret Tilbehør
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 1 skål
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 250 g frisk spinat
  • 3 dl græsk yoghurt (eller en anden tyk yoghurt)
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g valnødder
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. stødt kanel
  • 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

  • Vask og skyl spinatbladene. Kom dem i en gryde. Læg kog på gryden og skru op på højeste blus. Damp spinatbladene i et par minutter. Kom dem herefter i en si og lad vandet dryppe af. Lad det køle af og pres vandet ud.
  • I en skål blandes yoghurt, revet hvidløb, grofthakkede valnødder, kanel, olivenolie og salt. Rør det godt sammen.
  • Tilsæt det afkølede spinat og smag dippen til med salt. Sæt dip i køleskabet i 15 minutter - rør godt i dippen inden servering.