Blomkålssalat med æbler, sennepsdressing og ristede mandler
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10minutter
Tilb. tid 10minutter
Samlet tid 20minutter
Antal 4personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
1blomkål
1/2rødløg
200gedamamebønnerfrosne uden bælg
1æble
Dressing
1dlgræsk yoghurt
1tsk.sennep
1 tsk.citronsaft
salt og peber
Topping
1håndfuldmandlerristet på en tør pande
1håndfuldbredbladet persille
Sådan gør du
Start med at vaske blomkål og skær stokken væk. Hak blomkål helt fint. Jeg brugte min foodprocessor, men ellers kan det godt hakkes med en skarp kniv. Kom det i en skål.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad dem stå et par minutter. Hæld derefter vandet fra og hæld bønnerne over i salatskålen.
Hak rødløg fint og kom det i salatskålen. Skær æblet i mindre tern og tilsæt det også til skålen.
Lav dressingen ved at røre alle ingredienserne sammen og smag til med salt. Hæld dressingen over i salatskålen og vend det hele godt sammen.
Top salaten med hakkede ristede mandler og bredbladet persille.
Velbekomme.
Noter
Hvis du ikke kan finde edamamebønner, så brug evt. kikærter.