Go Back
Vegetarfrikadeller
Udskriv

Vegetarfrikadeller med edamamebønner

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 20 stk.
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 300 g edamamebønner frosne uden bælg
  • 2 æg
  • saft af 1/2 lime
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1/2 tsk. saltét drys peber
  • 1 løg
  • 4-6 spsk. mel / rismel
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 god klump feta / salatost (omkring 50g)
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom edamamebønnerne i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 2 minutter og hæld vandet fra.
  • Kom alle ingredienserne, pånær feta, i en god blender og blend det hele godt - alt efter hvilken konsistens du ønsker. Jeg blendede min dej ret godt sammen.
  • Tilsæt fetaost og rør det rundt.
  • Kom godt med olie på en pande.
  • Form edamamedellerne med en ske og kom dem på panden. De skal blive gyldne på begge sider.
  • Velbekomme!

Noter

De smager også godt kolde på madpakken.