Go Back
Udskriv

Glutenfri spinatpandekager

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 8 pandekager
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

  • 2-3  dl vand
  • 100 g spinat der kan bruges både frisk og frossen, bare sørg for at det frosne skal tø lidt op først
  • 3 æg
  • 2 dl majsmel
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 spsk. olie

Sådan gør du

  • Blend vand og spinat sammen. Dette gør, at spinatpandekagen bliver helt fint ensartet grøn.
  • Hæld blandingen i en skål og tilsæt æg, majsmel, salt og olie.
  • Rør det hele godt rundt.
  • Steges på en pande ved middel varme med lidt olie på.
  • Spises med fyld.
  • Velbekomme!