Go Back
Broccolisalat med granatæblekerner, creme fraiche og persille
Udskriv

Broccolisalat med granatæblekerner, avocado, creme fraiche og persille

Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk

Ingredienser

Salat

  • 1 broccoli
  • 1/2 agurk
  • 1 forårsløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Dressing

  • 1 dl creme fraiche (jeg bruger 18%)
  • 1/2 citron, saft heraf
  • 1 tsk. paprika (sød paprika)

Topping

  • 1/2 granatæble
  • 1 avocado

Sådan gør du

  • Start med at vaske broccoli og skær det i mindre buketter. Salaten er lækrest, hvis stykkerne er i mundrette bidder. 
  • Skær agurk i tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Hak persille. Kom broccoli, agurk, forårsløg og persille i en skål.
  • I en lille skål blandes dressingen. Hæld den over salaten og bland det godt sammen. 
  • Top salaten med granatæblekerner og avocado.
  • Velbekomme.