Udskriv
Broccolisalat med granatæblekerner, avocado, creme fraiche og persille
Ret Salat
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Stinna - www.stinna.dk
Salat
- 1 broccoli
- 1/2 agurk
- 1 forårsløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
Dressing
- 1 dl creme fraiche (jeg bruger 18%)
- 1/2 citron, saft heraf
- 1 tsk. paprika (sød paprika)
Start med at vaske broccoli og skær det i mindre buketter. Salaten er lækrest, hvis stykkerne er i mundrette bidder.
Skær agurk i tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Hak persille. Kom broccoli, agurk, forårsløg og persille i en skål.
I en lille skål blandes dressingen. Hæld den over salaten og bland det godt sammen.
Top salaten med granatæblekerner og avocado.
Velbekomme.