Start med at lave bunden.
Æg, ruggryn, solsikkekerner, 1 spsk mel, salt og 50g smeltet smør blendes sammen til en nogenlunde ensartet masse (se evt. billede).
Kom dejen i en smurt tærteform eller som jeg har gjort, i en springsform med bagepapir. Lav små prikker med en gaffel (se billedet).
Forbag bunden ved at sætte bunden i ovnen ved 200g i ca. 10 minutter. Tag den ud herefter. Lad ovnen forblive tændt.
Nu skal fyldet laves.
Skær rødløg i ringe. Hak feta i tern.
Nu laves æggemassen.
Pisk alle ingredienserne til æggemassen sammen. Husk salt, dette er altid vigtigt i en tærte.
Kom rødløg og feta ovenpå tærtebunden. Gem lige et par løgringe til at komme ovenpå æggemassen.
Hæld æggemassen og top med lidt rødløg (kun for udseendets skyld).
Bages ved 200g til den er gylden og føles færdig. Min fik ca. én time, men der er forskel på ovne.
Spises lun - velbekomme!