Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Vegansk linsegryde med gulerødder og kokosmælk
Ret
Aftensmad
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
4
personer
Forfatter
Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
olie
1
løg
2
fed
hvidløg
2
tsk.
karry
1
tsk.
spidskommen
1/2
tsk.
kanel
2
spsk.
tomatpure
1
dåse
hakkede tomater
4
dl
vand
4
dl
røde linser
1
dåse
kokosmælk
(400 ml)
3
gulerødder
1
rød peberfrugt
salt
Topping
persille
creme fraiche eller soyayoghurt
evt. ris
Sådan gør du
Kom lidt olie i en gryde.
Hak løg og hvidløg. Tilsæt det til gryden og lad det stege lidt.
Tilsæt krydderierne og lad det stege lidt.
Tilsæt nu tomatpure, hakkede tomater, vand, linser og kokosmælk.
Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Skær peberfrugt i mindre stykker. Tilsæt det til gryden.
Lad linsegryden simre til linserne er møre.
Smag til med salt.
Toppes med persille og lidt yoghurt.
Velbekomme.
Noter
Linsegryden kan sagtens laves dagen før den skal spises.