3spskpeanutbutterjeg bruger en økologisk uden sukker
topping:
60gmørk chokolade til overtræk
1spskkokosolie
Sådan gør du
Blend dadlerne fint – jeg brugte min minihakker. Hvis dadlerne er meget tørre, kan de kommes i kogende vand i nogle minutter, for at blive nemmere at blende.
Kom peanuts og peanutbutter ved og blend til det kan hænge sammen. Massen må gerne være lidt grov.
Hvis det ikke vil hænge sammen, så kom mere peanutbutter i.
Kom dejen i en form - jeg brugte en lille rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm, så det er lettere at få op.
Sæt på køl - imens smeltes chokoladen.
I en skål over vandbad kommes chokolade og kokosolie. Rør det sammen.
Kom chokoladen ovenpå.
Når chokoladen er størknet, så skæres barren ud i passende størrelse.
Velbekomme.
Noter
De sunde snickers bidder opbevares på køl og kan sagtens fryses.