Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Spinatvafler - nemme grønne madvafler
Ret
Bagværk
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
20
minutter
minutter
Antal
5
stk.
Forfatter
Stinna - www.stinna.dk
Ingredienser
100
g
spinat
frossen (eller grønkål)
3
æg
1,5
dl
havregryn
( kan erstattes af hvedemel)
½
tsk.
salt
1
spsk.
olivenolie
1
dl
vand
Sådan gør du
Kom frossen spinat i en skål og overhæld det med kogende vand. Lad det stå i et par minutter.
Hæld det kogende vand fra.
Kom spinat, havregryn, æg, salt, olivenolie og vand i en blender og blend det godt.
Tænd vaffeljernet og kom lidt olie på begge plader.
Bag vaflerne til de er gyldne.
Lad vaflerne køle lidt af og spis med ønsker fyld / topping.
Velbekomme.
Noter
Vaflerne kan også sagtens spises kolde - så de fungerer fint til madpakken.