Go Back
+ servings
Syltede peberfrugter
Udskriv

Syltede peberfrugter

Ret Tilbehør
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 1 glas
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 3 stk. røde peberfrugter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 drys peber
  • 1 drys chiliflager (alt efter hvor glad du er for chili)

Lage

  • 2,5 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1/4 tsk. salt

Ekstra

  • 10 stk. peberkorn
  • 2 fed hvidløg, knuste
  • 2 stilke frisk rosmarin
  • 2 stilke frisk timian

Sådan gør du

  • Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne. Placer peberfrugterne med ydersiden opad på en bageplade.
  • Lav marinaden og pensl peberfrugterne.
  • Bages ved 200 grader varmluft i forvarmet ovn - cirka 10 minutter. Til skindet er ved at slippe og er bølget. De skal ikke være brændte.
  • Når peberfrugterne er kølet lidt af, skæres de i tyndere skiver. Kom dem i et rengjort skoldet glas.
  • Tilsæt knuste hvidløg og friske krydderurter.
  • Lav marinaden i en gryde, ved at koge ingredienserne sammen. Hæld dem over peberfrugterne.
  • Sæt låget på med det samme. Lad det køle af og sæt det derefter i køleskabet. De er klar til at spise dagen efter.