Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Syltede peberfrugter
Ret
Tilbehør
Køkken
Vegetarisk
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Antal
1
glas
Forfatter
Stinna
Ingredienser
3
stk.
røde peberfrugter
2
spsk.
olivenolie
2
fed
hvidløg
1/2
tsk.
salt
1
drys
peber
1
drys
chiliflager (alt efter hvor glad du er for chili)
Lage
2,5
dl
eddike
1
dl
sukker
1/4
tsk.
salt
Ekstra
10
stk.
peberkorn
2
fed
hvidløg, knuste
2
stilke
frisk rosmarin
2
stilke
frisk timian
Sådan gør du
Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne. Placer peberfrugterne med ydersiden opad på en bageplade.
Lav marinaden og pensl peberfrugterne.
Bages ved 200 grader varmluft i forvarmet ovn - cirka 10 minutter. Til skindet er ved at slippe og er bølget. De skal ikke være brændte.
Når peberfrugterne er kølet lidt af, skæres de i tyndere skiver. Kom dem i et rengjort skoldet glas.
Tilsæt knuste hvidløg og friske krydderurter.
Lav marinaden i en gryde, ved at koge ingredienserne sammen. Hæld dem over peberfrugterne.
Sæt låget på med det samme. Lad det køle af og sæt det derefter i køleskabet. De er klar til at spise dagen efter.