Go Back
+ servings
Vegetarisk burritos
Udskriv

Vegetarisk burritos

Opskriften herunder rækker til 4-6 grillede burritos, alt efter hvor store tortillapandekager du bruger.
Ret Aftensmad
Køkken Mexikansk, Vegetarisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 6 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

Linsefyld

  • 1 dåse grønne linser (cirka 240 g)
  • 2 stk. løg
  • 4 fed hvidløg
  • 300 g cherrytomater
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander, stødt
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 2 stk. peberfrugter
  • salt

Burritos

  • 4-6 stk. tortillapandekager
  • 2 stk. avocado
  • 100 g revet ost (fx mozzarella eller cheddarost)
  • 50 g revet hård ost
  • 1 pose frisk spinat

Sådan gør du

Krydret linsefyld

  • Hak løg og hvidløg fint. Kom olie på en pande og steg det i et minut.
  • Skær cherrytomater i kvarte og peberfrugt i tern. Tilsæt til panden. Lad det stege et par minutter.
  • Tilsæt krydderier, tomatpuré og grønne linser. Lad det stege cirka 10 minutter.

Vegetarisk burritos

  • Skær avocado i skiver og skyl spinat grundigt.
  • Tænd for din paninimaskine.
  • Fyld én tortillapandekage med krydret linsefyld, avocado, spinat og ost. Kom gerne ost øverst, så holder din panini bedre sammen.
  • Smør kanterne af din panini med koldt vand (brug bare fingrene). Pres din burrito sammen og kom den i den varme paninimaskine. Bag din burrito til den er sprød og osten er smeltet. Velbekomme.