Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smør i en gryde.
Hak 200 g hvid chokolade. Tag gryden af blusset og tilsæt hvid chokolade.
Kom sukker, vaniljesukker og æg i en skål. Pisk med en håndmixer, til det er luftigt.
Vend nu chokoladeblandingen i æggeblandingen med en dejskraber.
Sigt hvedemel i sammen med 1 drys salt. Vend det forsigtigt rundt.
Hak mandler groft og vend dem i dejen sammen med grofthakket hvid chokolade.
Fordel i en form beklædt med bagepapir (18 x 30 cm cirka – kagen skal være 2-3 cm høj).
Fordel de friske hindbær og tryk dem ned i dejen med en gaffel.
Bag kagen ved 175 grader varmluft i 40-45 minutter. Hold øje med den. Den må ikke være flydende, men må heller ikke blive helt gennembagt. Der skal hænge en smule ved, når du prikker i den. Dæk kagen med stanniol, hvis den bliver for mørk.
Lad kagen køle af og sæt den i køleskabet til næste dag - dem skal gerne stå cirka 6 timer på køl. Nydes kold. Velbekomme.