Start med at lune mælk. Kom smør deri og lad det smelte. Lad det køle af, til det er lillefinger-lunt.
Opløs gær i mælken. Jeg bruger min røremaskine.
Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen i 8-10 minutter ved lav hastighed.
Lad dejen hæve 1 time et lunt sted. Kom et fugtigt klæde over.
Kom lidt mel på køkkenbordet. Hæld dejen ud på bordet og del dejen i 16 dele. Tril til boller og stram dem gerne op. Kom bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk bollerne flade, så de er cirka 8 cm i diameter.
Kom en frysepose og et fugtigt viskestykke over. Lad bollerne hæve 1 time.
Efter 30 minutter tændes ovnen på 220 grader (over-og undervarme). Sæt et ildfast fad nederst i bunden, hvor du kommer vand i.
Pensl burgerbollerne med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne i 5 minutter med damp. Fjern det ildfaste fad og bag nu bollerne i cirka 8 minutter (så de får 13 minutter i alt). Hold øje med dem, der er forskel på ovne.
Lad burgerbollerne køle af og spis dem med dit yndlingsfyld.