Go Back
+ servings
Rødbedepandekager
Udskriv

Rødbedepandekager

Ret Aftensmad
Køkken Vegetarisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Kogetid 40 minutter
Antal 10 stk.
Forfatter Stinna

Ingredienser

  • 100 g rødbede, rå
  • 2 stk. æg
  • 2 dl mælk
  • 100 g hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Start med at skrælle rødbeden og skær den i mindre tern. Kog den i en gryde (uden salt), til den er mør. Det tager cirka 30-40 minutter.
  • Når rødbeden er kogt, overhældes den med koldt vand.
  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend, til du har en ensartet pandekagedej. Hvis du ikke har en blender, kan du bruge en minihakker - det er dog ikke sikkert, at den kan blende rødbeden helt fint.
  • Kom olie på en pande. Steg pandekagerne på begge sider.